18 Şubat 2012 Cumartesi

BALDA HİLE YAPANA TEŞHİR

SEVGİLİ DOSTLAR
GÜNÜNÜZ HAYROLA
AKİBETİMİZ HAYROLA
25 OCAK 2012 tarihli sabah gazetesinden alıntı bugün akşam üstü ilişti bende bilenler ve bilmiyenlerin haberi olsun düşüncesiyle dostlarımla paylaşmak istedim .
Bugün 18 şubat 2012 cemrenin düşmesine iki gün kaldı yani 20 Şubat 2012 birinci cemre havaya düşeçek birer hafta ara ile hava,su,toprak üzere Cemre tamamlanmış olaçak eskiler derler bu cemreler yani tabiat olayları tamamlandıktan sonra ''Düşen durmaz dogan ölmez''derler.
Hepimizin malumu Kış kışlıgını yaptı bu sene vatan ve milletimiz için hayırlı ugurlu olur inşaallah ben arılarıma 12 aAralık 2011 den bu güne kadar arılıga gidemedim tarlalar karla örtülü havalar soguk birde açık arazide olmasından dolayı biraz ürktüm yalnız başıma gidemedim malum hava kapalı soguk kurt kuş köpek gibi maklukatlar gezinmekte inşaallah havalar biran evvel düzelirde arılarımı ziyaret ederim .
M.Hilmi ÖZKAL.....18 ŞUBAT 2012 Saat:21.25

5 yorum:

ARICI HAYREDDİN HOCA dedi ki...

Selamün aleyküm, Hilmi abi
Ayı ve de iki ayaklıların dışında bi problem olmaz inşallah.Ben, karlı ve yoğun kışın ardından bahar ve yazın da dengeli ve bereketli olacağına inananlardanım. Allah'tan hayırlısı...

Mustafa Hilmi ÖZKAL dedi ki...

Aleykumselam Hayreddin hocam teşekkür ederim veren Allah herşeyin hayırlısını versin türkü de dedigi gibi ''Kışın sonu bahardır.buda gelir buda geçer''Yaradan akibetimiz için hayırlısını versin cümlemize.

edebalı26 dedi ki...

Hilmi bey Kurt'tan korkma o insanı kesinlikle yemez.Zaten insan etini tavşan haricinde hiç bir hayvan yemez.Tavşan da kuru eti yer.Kurt'un asıl mahareti müslümanlar için hak olmayan eti kurtta yemez.Mesala açlıktan ölse gerçek kurt domuz eti yemez.İnsanlar aç kalsa her şeyi yer kendilerini bile.İnsanlar kurttun bu asaletini bilse insanlıklarından utanır.Zaten yaban hayatı görevlilerinin bazıları bunu bildiği için kışın doğaya domuz eti atmazlar.Siz hiç belgesellerde domuz eti yiyen kurt gördünüzmü? Şunu unutmayın ki hayvanların asili kurt insanların asili TÜRK'tür.Bütün insanlar eşittir deme çünkü yaratan farklı yaratmış.Farklı şey eşit olamaz.Eşit olan her canlının Allah'ıdır.Gerçek olanda doğmak,ölmek,ahiret hesabıdır.Bu arada bütün Bolvadin'e selam.Ben sizin Jandarma'da 2005-2008'de görev yaptım.

edebalı26 dedi ki...

Hilmi bey Kurt'an korkma o insan eti yemez.Tavşan haricinde hiç bir hayvan kesinlikle insan eti yemez.Tavşanda kurutulmuş insan etini yer.Müslümanlar için haram olan hayvanların etlerini kurt kesinlikle yemez.Örneğin açlıktan ölse bile domuz eti yemez. Ama insanlar aç kalınca kendilerini bile yer.Onun için hayvanın asili KURT, insanın asili TÜTK'tür.Biz Türk'ler islamiyetten öncede domuz eti yemezdik.Selam.

Mustafa Hilmi ÖZKAL dedi ki...

Sayın Edebalı26 ilgin için teşekkür ederim.anladıgım kadar ilçe jandarmada görev yapmışınız (görevli imişiniz asker olarak yapmadıgınız) anlaşılmakta sizi tanımak isterim Allah'a emanet olunuz selamunaleykum